Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
test očinstva

Kardinal Rode traži da se test DNK obavi u Sloveniji, Peter se protivi

franc rode
Reuters/PIXSELL
05.09.2012.
u 08:15

Peter se već godinama pita tko je uistinu njegov otac. Prema svemu sudeći uskoro bi mu se mogla ostvariti želja

Peter S., 42-godišnjak koji sumnja da mu je slovenski kardinal Franc Rode biološki otac, ne pristaje na kardinalov prijedlog da se test očinstva obavi na slovenskom institutu kojem "Rode u potpunosti vjeruje". Peter je za slovensko Delo izjavio da će predložiti da se test obavi u drugoj državi, no o detaljima zasad ne želi govoriti dok se ne dogovori s odvjetnikom.

>>Tražim oca već 23 godine, čuo sam se s kardinalom i nije bio ljubazan

Iako su neki mediji pisali da je Peter "nestao" nakon afere koja je prodrmala crkvu u Sloveniji, on je posljednjih dana bio poslovno u Švicarskoj. Peterova majka za Delo je izjavila da je s Rodeom imala intimni odnos. Kardinal je priznao odnos s njom, no istaknuo je da se nikada nisu toliko zbližili da bi se iz toga moglo roditi dijete. Peter sada želi da se DNK testiranje napravi na neovisnom mjestu, odnosno izvan Slovenije.

Priča o Peteru koja je digla veliku buru u Sloveniji otkrivena je tek nedavno. Slovensko Delo doznalo je da je Rode davne 1969. godine imao aferu s tada 18-godišnjom Tanjom. Majka Petera S. danas ima 61 godinu i živi u Njemačkoj, kamo se odselila uoči rođenja sina. Udala se za Nijemca koji je prihvatio njezina sina. Tanja Breda za slovenske medije izjavila je da nije sigurna tko je Peterov otac, ali istaknula je da nalikuje na kardinala. Peter se već godinama pita tko je uistinu njegov otac. Prema svemu sudeći uskoro bi mu se mogla ostvariti želja.

>>Slovenka: Bila sam intimna s kardinalom. Sin traži test očinstva

 

Ključne riječi

Komentara 5

PA
patavo
08:47 05.09.2012.

ajme sramote,majka ne zna tko je otac ,a on čovjek u zrelim godinama sada se sjetio i uhvatio kao pijan plota da bi to mogao biti kardinal...ne znam i da je, kakvu će korist imati od toga...ako te netko ne želi kao sina čemu se trcati i dokazivati nešto što može i ne mora biti istina...

2M
2much4me
09:10 05.09.2012.

Tanja Breda za slovenske medije izjavila je da nije sigurna tko je Peterov otac, ali istaknula je da nalikuje na kardinala. --------------------------------------------------------------------------------- O jadne li babe... i gle čuda, ona tu uopće ne ispada negativka.... Kakav je to tulum bio, sine, dobro da ne laješ... Jel to Peteru trebala reći?!

OB
-obrisani-
09:10 05.09.2012.

Majka je, vidimo, zaista jedna vesela dama. Nema pojma ko je otac, nagađa. Spuknulo joj se nakon 42g provjeravati ko je otac. Može li biti malo preciznija, pa nam otkriti što je s ostalim kandidatima i koliko ih je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije